VI. GKM Sárkányhajó kupa

2007. június 01. Írta: Tompa Tibor

A hétvégén leszeakdtam megszokott kis csapatomról, és mondhatni magányosan új kihívások elé néztem. Hogy miért is hanyagolom õket? Annak bizony oka van! Nevezetesen egy sárkány! Sõt nem is egy, hanem kapásból 4! Szombat reggel 8kor Mózes vezényletével megjelentem a Naphegyen (I. kerület) enyhén átizzadt pólóban, volt kollega lakása elött. Az izzadt póló nem volt baj, mivelhogy vizes sporteseményre indultunk. Na de mi is az a sárkányhajó? Mikor elõször hallottam a dologról, akkor hasonló kérdést tettem fel én is, legfeljebb kicsit cifrábban :).

Részletek

XI. Tropovci Maraton

2007. május 21. Írta: Tompa Tibor
XI. Tropovci Maraton

Szóval Robi szólt , hogy mi lenne, ha a cimben említett maratonra mennénk. Bár szivesen kipróbáltam volna ezt a versenyt, mert még mindig jobban vonz a terep, de végülis a másik mellett is szólt pár érv: sok ember, jó utak, jó hangulat, szlovén barátunk Feri is jönne, és úgy nézett ki, hogy addigra lesz egy országúti gépem is.

Részletek

Kalandos kismaraton

2007. május 13. Írta: Tompa Tibor, Zsemberi Tünde
Kalandos kismaraton

Tibi 4-re jött értem, hogy szegény kis kerékpárom meggyógyítsa súlyos kórságából. Leblokkolt a fékem+olyan szinten nyikorgott, hogy szegény holtakat még tán álmukból is felébresztette.Szószó,odamentünk Tibihez és varázslatos módon 1 röpke óra alatt orvosolta apró problémát.Roberto és Attila örömére,akik akkor már vagy 45 perce vártak. Robi elég türelmetlennek tûnt, de gondoltam,ha barátok vagyunk, átvészeli valahogy.

Részletek

III. 24 órás maraton

2007. május 02. Írta: Zsemberi Tünde Fotók: (32 db kép)
III. 24 órás maraton

Már két héttel a verseny elõtt szuggeráltam az idõt és szépen kértem a Teremtõt, valahogy intézze már el, hogy ne zuhogjon az esõ és ne kelljen kukászsacskóban tekerni, mint tavaly esõkabát gyanánt. Na és láss csodát az égiek meghallgattak,nagyon klassz idõ kísért minket végig.A nagy esemény elõtt pár nappal úgy éreztem,már bizonyítottam az elõzõ évben,most kicsit lazábbra veszem a figurát.Ahogy teltek-múltak a napok egyre csak munkálkodott bennem a bizonyítási vágy,hogy szárnyaljam túl önmagam,lépjem át a saját korlátaim

Részletek

III. 24 órás maraton

2007. május 01. Írta: Tompa Tibor Fotók: (32 db kép)
III. 24 órás maraton

Szerencsére péntekre tudtam kivenni szabit a hazautazáshoz, így egyszerûbb volt megoldani. Így is érdekesen néztem ki egy 80 literes táskával a hátamon, meg egy simával elöl, bringa, full bringásszerkó. Mikor megláttak a kollégák Zegen... :) nem volt éppen bankkonform viselet :).

Verseny elött próbáltam átállítani magam, hogy késõbb ébredjek. Hát nem volt egyszerû. Végül a verseny napján sikerült fél2kor felkelnem. Kis reggeli, majd készülõdés. Szerencsére gumicserét megoldottam már elõzõ nap, így ismét a jó öreg 1.0-s volt a gépen, amivel baromi rondán néz ki, de... de legalább megy, mint a mérgezett egér.

Részletek

Kiemelt támogatónk

Kiemelt esemény

Jelenleg nincs feltöltött plakát a soron következő eseményhez!

Eseménynaptár

2018. december   
HKSzCsPSzV

1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Összes esemény

Új galéria


XIV. Háromországos Pannon Maraton
2017. július 23.
106 fotó van albumban

Összes album

Partnereink