Határmenti bringatúra

2007. április 15. Írta: Kósa Róbert
Határmenti bringatúra

Szóval eljött a nagy nap, reggel az ablakunk alatt virágzó orgonabokor illata, csodásan ragyogó napsütésre ébredtem majd a következõ pillanatban egy hatalmas rózsaszín lefety csattant az orrom hegyén. Kedvenc kiskutyám Sompika szokásos reggeli merényletével támadt rám.

Részletek

Első túra 2007-ben

2007. április 02. Írta: Tompa Tibor

Vasárnap reggel hajnalok hajnalán ébresztett a telefonom. Elsõ gondolatom az volt, hogy ki volt az a megátalkodott, aki reggel 9re rakta a túrát. Persze kicsit cifrábban fogalmaztam meg. 8kor egyszer csak csörög megint a telefon, Robi volt az. Kijelentette, hogy õ ugyan sehova, mert hogy beteg. Akkor tényleg fel kell kelnem.

Részletek

Doracska Gora, vagy valami hasonló

2007. március 18. Írta: Tompa Tibor

Hogy mirõl is lesz szó? Egy nagyszerû gyalogtúráról. A mai világban divatos kulcsszavakat adni az irásoknak, most én is ezt teszem: Ptuj, gyönyörû táj, majdnem könnyû túra a kamikáze ösvényen, vérszomjas tehenek, sielés másképp, magyarok sztárolása. Ha részletesebben is kiváncsi vagy (és sok idõd van; úgy érzem megint nem lesz rövid) olvass tovább. Ha nem azért a galériát mindenképp nézdd meg...

Részletek

Nafta Group Maraton Szlovénia

2006. szeptember 09. Írta: Tompa Tibor
Nafta Group Maraton Szlovénia

Még Bajánsenyei túránk alkalmával hívta fel Feri barátunk erre a maratonra a figyelmünket. Én tavaly már részt ettem ezen, így idén is meg szerettem volna próbálni. A maratont már korábban is kerestem a neten, de a magyar oldalon mindig a tavalyi volt fent. A titok az volt, hogy a szlovén oldalt kellett nézni (megjegyzés: megtanulni szlovénül). Lehet hogy nem látnak szívesen :o ?!?!? Persze ilyen apróság még nem tart vissza. Robival csütörtök magasságában beszéltem, hogy van-e kedvük, végül õ és Sanyi is rábólintott. Nagyszerû! Józsi is jelezte, hogy jönne, így már négyen voltunk.

Részletek

Szent István napi túra

2006. augusztus 19. Írta: Kósa Róbert
Szent István napi túra

Na tessék eltelt egy hónap a Pannon Maraton óta és egy értelmes sort sem voltam képes írni. Talán mert nem volt kedvem gondolkodni, fõleg azután hogy a Pannonról is három helyen három különbözõ szöveget kellett fogalmaznom. Azóta persze nem hanyagoltam a bringázást, csupán a nagyobb körök kimaradtak, már csak azért is mert egy jó ideig az idõjárás sem kedvezett a tekerésnek. Jah egy eset volt, mikor Marcival letekertünk Lispeszentadorjánba, meg utána haza de arról meg képeimet véletlenül kitöröltem, meg amúgy sem volt olyan nagy cucc a dolog. Én tekertem Marci meg megpróbált követni. 

Részletek

Kiemelt támogatónk

Kiemelt esemény

Jelenleg nincs feltöltött plakát a soron következő eseményhez!

Eseménynaptár

2019. február   
HKSzCsPSzV
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28


Összes esemény

Új galéria


XIV. Háromországos Pannon Maraton
2017. július 23.
106 fotó van albumban

Összes album

Partnereink