Innovációs körút

2017. augusztus 01. innováció,Vigh László,,
Innovációs körút

Július utolsó napján innovációs kerékpáros körútjának harmadik állomásához érkezett Vigh László országgyűlési képviselő, aki a közelmúltban vállalta, hogy hétfőnként kerékpáros túra keretében ellátogat a megye egy-egy régiójába.

A harmadik ilyen túra alkalmával Resznekről indulva, Külsősárd, Belsősárd, Rédics települések érintésével indult el Lentibe ahol Horváth László polgármester és Drávecz Gyula alpolgármester társaságában tagjaink is csatlakoztak a képviselőhöz, hogy elkísérjék a városban tett körútján.

További képek Vigh László facebook oldalán ide kattintva megtekinthetőek

Részletek

24 órás tekerés tizenharmadszor is

2017. június 26. 24 órás,maraton,
24 órás tekerés tizenharmadszor is

A tavalyi év esős rajtjával ellentétben idén kánikulába hajló nyári hőségben rajtolt el a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület szervezésében immáron 13. alkalommal megtartott 24 órás maratoni kerékpározás.

Részletek

Új vezetőség, új weboldal, régi lendület

2017. május 10. mocorgók,weboldal,közgyűlés,
Új vezetőség, új weboldal, régi lendület

Hosszas üzemszünet és előkészítő munka után végre elindítottuk a Mocorgók Egyesület megújult weboldalát, melyen keresztül újra lehetőségetek lesz követni az egyesület életének fontosabb állomásait, informálódhattok rendezvényeinkről, az egyesület mindennapi tevékenységéről és böngészhettek médiatárunk, galériánk, videóink közt.

Mint arról a helyi és megyei médián keresztül többen is értesülhettetek az egyesület vezetőségében az idei évben személyi változások történtek és a január végén tartott tisztújító közgyűlésen a tagság többségi szavazata által a csapat új vezetőjének Kovács Eriket szavazta meg az elnöki posztra, az alelnöki tisztséget pedig Sárvári Bálint és Buzás László töltik be a következő öt évben.

Részletek

Közös együttműködés jegyében

2017. április 10. polgárőr,maraton,együtt,
Közös együttműködés jegyében

Az elmúlt hétvégén a Lenti és Térsége Polgárőr Egyesülettel és a Lenti Rendőrséggel együttműködve, közösen bejártuk az idei évi 24 Órás Kerékpáros Maraton útvonalát, mivel az útvonal idén több szempontból is megújul. Külön köszönettel tartozunk Horváth László Polgármester Úrnak és Komláti Beatrix századosnak a Rendőrség részéről, hogy elfogadták a meghívásunkat és velünk tartottak utunk során!

Részletek

Kiemelt támogatónk

Kiemelt esemény

Jelenleg nincs feltöltött plakát a soron következő eseményhez!

Eseménynaptár

2020. január   
HKSzCsPSzV


1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Összes esemény

Új galéria


XIV. Háromországos Pannon Maraton
2017. július 23.
106 fotó van albumban

Összes album

Partnereink