Új vezetőség, új weboldal, régi lendület

2017. május 10. mocorgók,weboldal,közgyűlés,
Új vezetőség, új weboldal, régi lendület

Hosszas üzemszünet és előkészítő munka után végre elindítottuk a Mocorgók Egyesület megújult weboldalát, melyen keresztül újra lehetőségetek lesz követni az egyesület életének fontosabb állomásait, informálódhattok rendezvényeinkről, az egyesület mindennapi tevékenységéről és böngészhettek médiatárunk, galériánk, videóink közt.

Mint arról a helyi és megyei médián keresztül többen is értesülhettetek az egyesület vezetőségében az idei évben személyi változások történtek és a január végén tartott tisztújító közgyűlésen a tagság többségi szavazata által a csapat új vezetőjének Kovács Eriket szavazta meg az elnöki posztra, az alelnöki tisztséget pedig Sárvári Bálint és Buzás László töltik be a következő öt évben.

Említésre méltó, hogy a vezetőség személyi változása a taglétszámra is jó hatást gyakorolt, mivel az egykori oszlopos tagok közül többen újra csatlakoztak a csapathoz, hogy támogatásukkal és tapasztalataikkal segítsék az idei évnek új fiatalos lendülettel nekiinduló egyesületet.

Terveink közt szerepelnek a hosszú ideig rendszeresen megtartott de idővel kikopott kerékpáros, és gyalogos túrák újraindítása, természetesen az idei évben is lesz 24 órás kerékpáros maraton és a 2017-ben horvát szervezésű Háromországos Pannon Maraton lebonyolításában is részt veszünk.

Az új weboldalra sajnos technikai okok miatt nem tudtunk minden régi tartalmat átmenteni, de a meglévő anyagokat folyamatosan töltjük fel az archívumba és reméljük minél több, ma már emlékként megőrzött túra fotóanyagát és beszámolóját sikerül visszaraknunk, hogy a fiatalabb generáció is bepillantást nyerhessen a ma már több mint 10 éves egyesület múltjába.

Kellemes böngészést kívánunk mindenkinek, figyeljétek oldalunkat mert hamarosan felkerülnek az idei programok melyekre várunk mindenkit szeretettel!

Hozzászólások a hírhez

Kiemelt támogatónk

Kiemelt esemény

Jelenleg nincs feltöltött plakát a soron következő eseményhez!

Eseménynaptár

2019. február   
HKSzCsPSzV
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28


Összes esemény

Új galéria


XIV. Háromországos Pannon Maraton
2017. július 23.
106 fotó van albumban

Összes album

Partnereink